Aminozuren voor bodybuilding


De beste aminozuren voor bodybuilding geven een brede verscheidenheid aan stofjes die je lichaam nodig heeft voor het herstellen van spierweefsel en voor het doen groeien van de spieren. Je kunt de beste resultaten krijgen door verschillende supplementen voor aminozuren te combineren.

Leucine

Leucine is belangrijk voor je algemene gezondheid en een van de beste aminozuren voor gewicht heffen en andere intensieve trainingen. Het aminozuur geeft je lichaam energie terwijl je traint door glycine in je spieren op te slaan in je spierweefsels. Leucine supplementen helpen ook je spieren groeien door het afgeven van een groeihormoon.

Isoleucine

Isoleucine valt net als leucine onder de Branche Amino Acids en is dus erg populair onder de producten die worden gekocht voor sporters die hun spiermassa wensen op te bouwen. Omdat het aminozuur erg lijkt op leucine, hebben ze min of meer dezelfde voordelen.

Valine

Valine behoort ook tot de Branche Chain Amino Acids dat op het gebied van structuur en functie hetzelfde is als leucine en isoleucine. Deze aminozuren zijn essentieel en bepalen de structuur van eiwitten in het lichaam. Voordelen voor de bodybuilders zijn dat het aminozuur het nitrogeen gehalte in het lichaam reguleert en het het lichaam helpt glucose op effectieve manier te gebruiken. Het helpt ook in een snel herstel van de spieren door bij te dragen aan de groei en het herstel van spierweefsel.